När du delar ut gratisgodis till människor så gör du reklam för ditt företag på flera olika plan. Först och främst så gör du andra glada och med det kommer man mycket långt. Om godiset dessutom är gott och av god kvalitet så ger du dessutom ett intryck av att vara både generös och kvalitetsmedveten och detta reflekteras snabbt på ditt varumärke. Sist, men absolut inte minst, så kommer din logo att synas vid många olika tillfällen, vilket i sin tur är själva poängen med all marknadsföring.

Tack vare modern teknologi så kan man idag trycka loggor på många olika slags ytor, inklusive plast, papper och kartong och man kan dessutom trycka i många olika storlekar. Detta innebär att man till exempel kan trycka sin logo på individuella karameller liksom på själva karamellpåsen, på tablettaskar och chokladkakor. En lyxig chokladask kan ha din logo både på locket och på olika inslagna bitar och det lilla tuggummipaketet kan göra reklam för dig i olika färger. Genom att använda stil, fantasi och kreativitet kan du få både snygga och roliga resultat!

Att arbeta med en erfaren leverantör innebär inte bara att man har tillgång till kvalitativt och varierat godis, utan även att man kan få hjälp med själva designen. Man vill ju att godiset skall reflektera ens varumärke och det finns ett flertal olika sätt att göra detta på. Man kan leka med olika färger och designer, och till och med göra godiset till en förlängning av sin egen logo. Allt du behöver göra är att skicka över din logo och/eller din slogan så kan en skicklig profilreklamfirma se till att du får den bästa möjliga presentationen av ditt varumärke. Självfallet får du komma med egna idéer och förslag och på så sätt få gratisgodiset att både bli en angenäm upplevelse för mottagaren och en perfekt marknadsföring för dig.